U bent hier:

OVER KOSTER & HOGESLAG

Koster&Hogeslag Automotive is in 2013 opgericht naar aanleiding van een uit de hand gelopen hobby. Het bedrijf is opgericht door Robert Koster en André Hogeslag. Robert Koster is al van jongs af aan nauw betrokken bij de automotive sector en heeft zijn sporen verdient bij diverse ondernemingen. André Hogeslag is al jaren betrokken bij de autohandel en is ook al ruim 25 jaar een stuwende kracht in het familiebedrijf in de voedingsmiddelensector. De hobby liep in 2012 dusdanig uit de hand dat er noodzakelijke stappen gezet moesten worden om het een ander te professionaliseren. Dit onder het motto, we doen het goed of we doen het niet!

Passie voor jonge exclusieve auto’s

Als bedrijf hebben wij de visie mooie, jonge gebruikte occasions te verkopen voor aantrekkelijke prijzen. Wij willen uitblinken in uitvoeringen van auto's. Tevens kunnen wij nieuwe auto’s leveren tegen de meest concurrerende prijzen. Wij zijn onafhankelijk en hoeven geen aantallen te halen. Hierdoor kunnen wij gerichter inkopen om zo een perfect aanbod te presenteren aan onze klanten.

Wij hebben voor u een interessante auto!

De focus ligt bij ons op nieuwe en jong gebruikte, complete auto's met een aantrekkelijke kilometerstand en prijs. De merken waarop de focus ligt zijn Audi, BMW, Volvo en Mini. Verder kunnen wij uiteraard elk gewenst merk op verzoek leveren tegen scherpe prijzen. Ook kunt u bij ons terecht voor zeer exclusieve auto's daar we goede contacten hebben die snel en scherp willen leveren. Inmiddels heeft Koster&Hogeslag klanten in heel Europa.
Wij hebben nauwe contacten met specialisten. Aangezien wij geen eigen werkplaats hebben besteden wij dit uit aan dealers en merkspecialisten. Daarnaast hebben wij diverse betrouwbare contacten in de lease-, spuit- en accessoires branches. Alle kennis en kunde is dus, danwel via een specialist, danwel via onszelf, in huis! Zo heeft u als klant 1 aanspreekpunt.

Waarom wij zo scherp kunnen zijn?

 • We hebben geen duur pand
 • We hebben geen overheadkosten
 • We betalen direct en doen geen financieringen
 • Geen duur personeel, u heeft direct contact met Koster en Hogeslag
 • Zijn niet gebonden aan merk of organisatie
 • Hebben directe contacten met leveranciers in binnen- en buitenland

We onderscheiden ons door onze zeer scherpe handelsprijzen. We leveren aan handelaren als mede aan particulieren en bedrijven. tevens zijn bij ons voor particulieren de auto's ook te leveren met een afleveringspakket en garantie, zie ons tabblad aftersales hiervoor. Natuurlijk kunt u altijd vrijblijvend een zoekopdracht aanvragen via de site of per mail.

Passie voor exclusieve auto’s

AUTOSCOUT 24

DE 5 ZEKERHEDEN

 • Uw wensen staan centraal
 • Familiebedrijf met grote betrokkenheid bij de handel
 • Passie voor auto’s: direct terug te zien in ons aanbod
 • Altijd jonge, zorgvuldig geselecteerdeoccassions
 • RDW en NAP erkend

BLIJF OP DE HOOGTE

AUTOSCOUT 24

BLIJF OP DE HOOGTE

NEEM CONTACT MET ONS OP

Koster en Hogeslag Automotive
Sisalstraat 58
8281 JK Genemuiden
038 - 260 01 21
info@khautomotive.nl

Openingstijden

 • Maandag t/m Zaterdagop afspraak
 • Zondaggesloten

© Copyright Koster en Hogeslag /Op al onze producten en diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.